werkwijze en kostprijs

Van nachtkastjes tot boekenwand, van tafel tot bed

Mijn specialiteit is maatwerk.  Van klein nachtkastje tot volledige boekenwand, van tafel tot bed.

Ik ontwerp het voor u, maak en plaats het. Hiervoor werk ik veel met plaatmateriaal, al dan niet geschilderd of gebeitst, maar ook met massief hout.

Naast het maatwerk heb ik ook een aantal collectiestukken. Werk waarvan ik geloof dat het in zeer diverse interieurs op zijn plaats is.

Van idee tot afgewerkt product

Meestal is mijn werkwijze de volgende.

  1. Ik kom bij u langs om het project te bespreken, te luisteren naar uw vraag en wensen, de ruimte te bekijken, maten op te nemen.
  2. Ik maak een ontwerp voor u.
  3. We bespreken het ontwerp en als het helemaal op punt staat, maak ik een definitieve offerte.
  4. Ik produceer het meubel zoveel als mogelijk in mijn atelier.
  5. Ik kom ter plaatse de volledige installatie doen.

VAK-mannen & -vrouwen

Mijn werkplaats heb ik in de ‘VAK-atelier’. Een fijne en inspirerende plek in het hart van Borgerhout, met veel vakmannen en -vrouwen.

Naast de fijne werkplek, biedt de VAK-atelier ook meer. Voor grote projecten kan ik hulp vragen van de anderen om zo sneller in te spelen op vragen. Ieder heeft zijn eigen expertise, waardoor er veel kennis en ervaring gedeeld wordt. En er zijn naast de houtbewerkers ook lassers en lasercutters  ‘in the house’ die mee kunnen werken als het over meer dan hout gaat.

Kostprijs

Voor het bij u langskomen, opmeten, maken van een ontwerp en een offerte vraag ik 250 € (excl. btw). Indien u met mij in zee gaat  en we gaan over tot uitvoering van het project vervalt dit bedrag.

Mijn offerteprijs hangt erg af van de complexiteit van het meubel, de gekozen materialen en de omvang van het project.